Casadio undici

De Undici is een gebruiksvriendelijke professionele machine, waarbij diverse opties automatisch kunnen worden ingesteld., want uitgerust met een microprocessor voor een eenvoudige programmering. 

F11 silver edition

De F11 Silver Edition is een volautomatisch koffieapparaat met geïntegreerde melkfunctie, ideaal voor kantoren en kleine horeca zaken. Met deze elegante en compacte machine bereid je in een mum van tijd – en vrijwel geruisloos – een vers kopje espresso en diverse koffie-melk-specialiteiten. De oplossing ook voor vergaderlocaties, showrooms of ontvangstruimtes.

Filter machine

Hoeveel schepjes koffie ook alweer voor een volle pot? Die vraag hoeft u zicht niet meer te stellen bij deze handige machine met pouches. Ook het geknoei met losse koffie is verleden tijd, de koffie is geportionneerd in een kant-en-klaar filterzakje. Dankzij dit unieke systeem heeft u altijd een heerlijke kop filterkoffie met een constante hoge kwaliteit. In ca. 5 minuten en hele kan met 15 koppen koffie!

Bianchi Maestro Bean-to-cup touch

Met zijn aantrekkelijke ontwerp, touchscreen en compacte afmetingen is de Maestro Touch de perfecte koffiemachine voor het midden- en kleinbedrijf. In de Bean-to-Cup uitvoering worden de koffiebonen vers gemalen, zodat je bij elk kopje espresso volop kunt genieten van de onweerstaanbare aroma’s van onze koffiemelanges. De Maestro Touch biedt bovendien veel variatie: naast zwarte koffie wordt ook een cappucino, moccacino of chocolademelk met een druk op de knop gemaakt. Dankzij de aparte uitloop voor heet water kun je ook snel een kop thee of smakelijk soepje maken. 

chocomel

Je gasten gelukkig maken was nog nooit zo gemakkelijk! De unieke Chocomel Hot machine biedt de meest eenvoudige, hygienische en snelle oplossing voor het bereiden van warme Chocomel. Ook in een mooie combinatie te gebruiken met het Slush concept!

lattiz

De Lattiz geeft een constante hoge kwaliteit in prachtig melkschuim. Zo kunt u met weinig moeite uw klanten een mooie koffiespecial voorzetten! Met een verrassende capaciteit van 6 cappucino’s per minuut kijk je zelfs uit naar die piekmomenten! Tijdrovend schoonmaken behoort tot het verleden met het efficiente Bag-in-Box systeem en de automatische spoelfunctie.